Nieuws
Het 2e Kavegas Schoolvoetbaltoernooi voor de Lunterse schooljeugd gaat binnenkort weer van start. Het belooft weer een prachtig evenement te worden.
Kavegas BV heeft wederom haar naam kunnen verbinden aan het Lunterse Schoolvoetbaltoernooi. Deze wordt volgende week op het Sportpark van vv Lunteren gehouden.
De sponsor uit Ederveen heeft niet alleen uit haar functie maar ook als betrokken ouders het toernooi vorig jaar als een zeer geslaagd ervaren. De spanning onder de kinderen, de grote opkomst en de ouders, waaronder velen die snel vanuit hun werk richting de voetbalvelden moesten gaan om hun kroost aan te moedigen, zijn als heel positief ervaren. Het toernooi is iets waar de kinderen erg naar uitkijken.
Aan de editie van 20165 neem zelfs een team Russische kinderen deel.
 
Mooi is dat naast het gegeven dat kinderen meestal willen winnen, het deelnemen toch bovenaan staat. Daarnaast wordt er sportief gestreden en worden de spelers, door opa’s/oma’s , ouders en mede- schoolgenoten aangemoedigd, niet zelden met fraai geschminkte gezichten.
 
Al met al wordt uitgekeken naar een prachtige (mogelijk) zonnige week, waaruit mag blijken dat sport verbroedert en waarbij de kinderen ieder op eigen wijze zich sportief zullen inspannen.
Sponsor KAVEGAS uit Ederveen spreekt alvast haar dank uit richting de organisatie en de daarbij behorende vrijwilligers. Eigenlijk verdienen deze mensen ook een (wissel)troffee!
 
Kavegas wenst iedereen een fijne sportieve week toe!