Startcursus en Ledenvergadering bij LVE

Loopvereniging Ederveen biedt iedereen de mogelijk fit het voorjaar in te gaan. Begin april wil de vereniging namelijk een startcursus organiseren voor beginnende hardlopers.

Op twaalf dinsdagavonden maken deelnemers kennis met het hardlopen en wordt de techniek aangeleerd. Na afloop van de startcursus zijn de deelnemers in staat vijf kilometer onafgebroken te rennen.

De kosten van de cursus zijn € 50,00. De deelnemers zorgt zelf voor schoenen en kleding. De cursus gaat dinsdag 7 april van start, mits er voldoende animo voor is. Aanmelden kan via de penningmeester@lve.nl De contactgegevens zijn te vinden op de website van de loopvereniging.

Voor de cursus van start gaat is eerst nog de jaarvergadering van de vereniging. Deze staat gepland voor woensdagavond 26 februari, in dorpshuis De Zicht. Alle leden en overige belangstellenden zijn welkom.

Loopcoach Daniel van Schaik is gastspreker deze avond. Van Schaik is eigenaar van Move Support en vertelt over wat inspanning doet met ons lichaam. De zaal is open om 19.30 uur. De bijeenkomst start om 19.45 uur.