Bso – De Bron spat van enthousiasme!

LUNTEREN – Op zaterdag 16 april was het weer zover: het derde scholenconcert. Deze keer waren de leerlingen uit de groepen 5A en 5B van bassisschool De Bron aan de beurt. In een volgelopen ’t Sporthuis met ouders, familie, vrienden en kennissen heeft een ieder genoten van een muzikale avond.

Toewerkend naar dit concert hebben de leerlingen de afgelopen tien weken onder leiding van de docenten van muziekvereniging Kunst Na Arbeid Lunteren kennis gemaakt met verschillende instrumenten. Met deze instrumenten leerden zij hoe leuk het is om samen muziek te maken en te zingen. Dit werd maar al te duidelijk tijdens het concert waar het enthousiasme van de leerlingen er vanaf spatte! De leerlingen kregen muzikale hulp van het jeugdorkest en jeugdslagwerkgroep van KNA.

Vanuit deze samenwerking krijgen de leerlingen twee proeflessen aangeboden bij KNA om het muzikale avontuur een vervolg te geven. 

De komende tien weken zullen de docenten naar basisschool De Wegwijzer gaan om ook daar leerlingen te enthousiasmeren voor muziek. Hun slotconcert zal plaatsvinden op zaterdag 2 juli! Houd de Socials en de website van muziekvereniging KNA Lunteren in de gaten voor meer informatie.

Helpt u mee? Middels de Ede Doet Cheques hebben we al een mooi bedrag opgehaald om deze samenwerking mogelijk te maken en muziek te introduceren op de basisscholen. Doneert u ook uw cheque?

Lees hier de online krant van deze week.