VV Lunteren onthult nieuwe business club A.S.N.O.D. “We willen de sponsors meer bieden”

LUNTEREN – Onder toeziend oog van de vele genodigden werd vorige week woensdag in Het Uilenbos business club A.S.N.O.D. gepresenteerd. De naam is afgeleid van de eerste naam van VV Lunteren, wat staat voor ‘Al Strevend Naar Ons Doel’.

De avond werd geopend door VV Lunteren voorzitter Herbert van Wagensveld die in 2021 samen met vicevoorzitter Gerhard Blotenburg het stokje van Gerrit de Vrij overnam. 

Eén voor één werden de initiatiefnemers: Gerwin van den Berg, Leon Bobeldijk, Erik Bos, Karin Boon, Johan van Veldhuisen en Marije Kuppens van de nieuwe business club geïntroduceerd en naar voren geroepen.

Doel

Na de introductie nam Johan van Veldhuisen de microfoon over van Herbert. “We willen bedrijven te bewegen VV Lunteren te steunen een vereniging die mensen stimuleert te bewegen Bedrijven ook verbinden om kennis met elkaar te delen en elkaar te versterken maar ook gewoon plezier te hebben. Met als resultaat een gezonde vereniging met vitale leden en enthousiaste ondernemers” vertelt Johan over de business club. Johan benadrukt dat de business club voor alle ondernemers is, van ZZP, tot MKB, tot grootbedrijf, voor mannen én vrouwen. Voor voetballiefhebbers maar ook voor mensen die niet weten wat buitenspel is. Het worden vooral ook gezellige avonden op z’n Lunters lekker laagdrempelig en niet te moeilijk!

Activiteiten

Voor de leden, onderverdeeld in 5 sponsormogelijkheden, zijn een aantal vaste evenementen ingepland. Je kunt als lid onder andere deelnemen aan vier borrels/lunches voorafgaand aan de thuiswedstrijden. 

Daarnaast zijn er vier kwartaalsessie en één seizoen opening, voor de premium leden is er een premiumevenement waar nog een precieze invulling aan gegeven moet worden en een ladies event.

Voor prijzen en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marije Kuppens, sponsoring@vvlunteren.nl of kijken op www.vvlunteren.nl 

Lees hier de online krant van deze week.