Overhandiging Clubfund-actie Albert Heijn

LUNTEREN- Afgelopen zaterdag hebben de Lunterse sportverenigingen en Albert Heijn Lunteren de Clubfund-actie afgesloten. 

Vanaf eind maart hebben vele inwoners van Lunteren gedurende acht weken gespaard voor prachtige persoonlijke FAN-artikelen. Vele mokken, slippers en posters met een eigen foto erop in de kleding van de sportvereniging of de scouting zijn gratis uitgedeeld. 

Supermarktmanager Machiel Natzijl is erg tevreden met het verloop van de actie: ‘Het is mooi dat we als lokale supermarkt de Lunterse sportclubs met deze actie op een leuke en interactieve manier konden steunen. Zeker na twee jaren waarin vele activiteiten stil hebben gelegen’. De medewerkers van Albert Heijn hebben veel blijde en trotse gezichten in de winkel gezien. Als kers op de taart is er ook een prachtig geldbedrag gespaard. 

Afgelopen zaterdag mocht Albert Heijn een bedrag van bijna € 3000,- euro overhandigen aan de vertegenwoordigers van de sportclubs. Albert Renes namens VV Lunteren: ‘We zijn erg blij met deze actie en willen het gespaarde bedrag graag investeren in de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen voor onze jeugd’.

Lees hier de online krant van deze week.