Marco Groeneveld mede-eigenaar Find B.V.

LUNTEREN – Marco Groeneveld (38) is sinds 1 januari mede-eigenaar van Find Bedrijfsadviseurs in Ederveen. Samen met Geurt Jan van de Heetkamp en Berry Koelewijn runt hij het administratiekantoor dat zich richt op het midden-en kleinbedrijf.  

Marco Groeneveld werkt al zo’n anderhalf jaar als relatiebeheerder bij Find Bedrijfsadviseurs, maar sinds begin dit jaar ook als eigenaar. Groeneveld: “Ik zie het als een mooie kans om als mede-eigenaar verbonden te zijn aan Find om zo, naast mijn werk als relatiebeheerder, mee te helpen Find verder te bouwen en de strategie te bepalen voor de toekomst.”

De uit Lunteren afkomstige Groeneveld werkte, voordat hij de overstap naar Find maakte, twaalf en een half jaar op een accountantskantoor als relatiebeheerder. Groeneveld: “In 2022 trad ik bij Find in dienst. Ik heb nu mijn eigen klantenbestand waar ik de volledige verantwoordelijkheid voor draag. Ik ben voor hen het aanspreekpunt en ik sta voor hen klaar.” 

Geurt Jan van de Heetkamp start in 2000 in zijn woonplaats Ederveen het administratiekantoor Find. In 2008 wordt Berry Koelewijn zijn compagnon. Het aantal klanten groeit en het werk neemt toe. Het wordt tijd voor een extra relatiebeheerder. “Find wil persoonlijke aandacht aan de klant geven. Sinds Marco Groeneveld erbij is, hebben we daar weer meer tijd voor. We zijn erg blij dat Marco nu, samen met ons, mee gaat bouwen aan de toekomst van Find.”  Naast de drie eigenaren telt het team van Find zeven personeelsleden. 

Als administratiekantoor, aangesloten bij de brancheorganisatie NOAB (Nederlandse Orde van Administratie), richt Find Bedrijfsadviseurs zich op midden- en kleinbedrijven. Van zzp’er tot bedrijven met vijftig werknemers, van eenmanszaak tot besloten vennootschap, van bouwbedrijf tot reclamebureau: Find regelt de financiële- en salarisadministratie, stelt jaarrekeningen samen, doet fiscale aangiften en voorziet bedrijven van financiële rapportages.  

“Doordat we kleinschalig zijn, kunnen we aandacht hebben voor de klant als mens en voor de onderneming die daarachter zit”, legt Groeneveld uit. “Zo kunnen we met de klant meedenken en mee-ondernemen. Om zo de klant te helpen hun doelen te realiseren. En uiteraard proberen we, binnen de fiscale regels, te zorgen voor een zo laag mogelijke belastingdruk voor de klant.”

Nieuwsgierig wat zij voor u kunnen betekenen? Bel, mail of loop gewoon even binnen! De koffie staat klaar.

Lees hier de online krant van deze week.