Nieuwe tenues voor Lunteren FC Bintang Timur

LUNTEREN – Vrijdagavond 22 maart ging het walking football team (55+ senioren) van Lunteren op de foto met hun nieuwe tenues. Dit nieuwe tenue wordt gesponsord door VP Lunteren en Rijnders Schilderwerken. 

De afgevaardigde van de sponsorcommissie bedankte in een officiële toespraak, in een zeer gezellige kantine, de sponsoren en leiding van het team namens het bestuur en sponsorcommissie van VV Lunteren voor hun bijdrage. 

Lunteren FC Bintang Timur / walking football / 55+ senioren: Sport is voor iedereen en fit blijven is belangrijk. Met deze gedachte zijn VV Lunteren en FC Bintang Timur een samenwerking aan gegaan en is er een walking football groep in Lunteren gestart. Bewegen, meedoen en ontmoeten zijn de basisprincipes van het walking football; een voetbalvorm voor 55-plussers die nog lekker actief bezig willen zijn. Een sport voor zowel dames en heren. Zes tegen zes, zonder keeper, op een klein veld, met een klein doel. Er wordt niet gerend en buitenspel bestaat niet. 

Dankzij de geopende kantine staat ook het ontmoeten centraal. Meer info of opgeven als lid: www.vvlunteren.nl/535/team-informatie/?sznid=5

Lees hier de online krant van deze week.