Jansen Verf & Wonen steekt Dorpsstraat over

LUNTEREN – Dinsdag 2 januari 2024 opent Jansen Verf & Wonen haar deuren op een nieuwe locatie aan de Dorpsstraat in Lunteren. Al zal dit niet zijn onder de huidige naam.

Jan-Willem Jansen hierover: “We gaan door als verf/behang speciaalzaak en woonwinkel met een eigen nieuwe huisstijl. Over de naam wordt nog nagedacht.”

Met het vrijkomen van het Hema-pand zag Jan-Willem Jansen een droom verwezenlijkt. Een winkel waarin hij een totaalpakket kon presenteren in een open en lichte ruimte. Want ruim, licht en toegankelijk is het op de nieuwe locatie. Een combinatie van kleuraccenten gaan ertoe bijdragen aan een sfeervolle ervaring van de klant. In de nieuwe winkel is het dan echt een belevingswinkel geworden op het gebied van interieur in al haar facetten. Een totaalconcept dus.

Op tekening is de ruimte al ingedeeld, waarop de verschillende onderdelen van de nieuwe winkel elk hun eigen presentatievorm krijgen. 

Jan-Willem: “Het assortiment wordt breder en we kunnen veel mooier presenteren, zoals raamdecoraties, buiten zonwering, gordijnen, giet- en pvc vloeren e.d. In de nieuwe winkel is de focus op presentatie en beleving. Het wordt een totaalconcept, waar de klant in alle rust de nieuwe en belevingswinkel kan ondergaan.”

Ingetekend zijn een paar gezellige zitjes waar ervaren en deskundige werkneemsters klanten in alle rust van advies voorzien. Op ruime werktafels worden kleurencombinaties van behang en gordijnstoffen op elkaar afgestemd in de wens van de klant. 

De nieuwe winkel aan de overkant van de Dorpsstraat is een mooie en eigentijdse aanwinst binnen het winkelbestand van Lunteren. Benadrukt wordt dat de winkel niet dicht gaat. Zaterdag 30 december gaan de deuren dicht van het huidige pand, om op dinsdag 2 januari aan de overkant weer open te gaan. Via de Lunterse Krant wordt men op de hoogte gehouden van de verhuizing en heropening van de nieuwe winkel. Ergens in de loop van de het eerste half jaar in 2024 zal er een officieel tintje aan de aanstaande verhuizing worden gegeven.

Lees hier de online krant van deze week.