Derde editie Cornfields Festival Lunteren

LUNTEREN – Na twee succesvolle try-outs beleeft country festival Cornfields 24 mei de officiële vuurdoop op een nieuwe mooie locatie. Het thema dit jaar is Viva Las Cornfields, geïnspireerd op de uitbundige Amerikaanse feestlichtjes van Las Vegas.

Tien jaar geleden is bij Daan Vorst (medeorganisator) al eens het idee ontstaan om een country redneck festival in Lunteren te organiseren. Na veel avonden gitaar spelen, muziek luisteren en bier drinken is dit 3 jaar geleden werkelijkheid geworden. “Door de vier koppen bij elkaar te steken en de liefde voor livemuziek, BBQ, kampvuren enz. Is onze droom werkelijkheid geworden en is cornfields festival lunteren een feit!! (Mede door hulp van onze enthousiaste vrijwilligers en sponsors),” aldus de organisatoren.

Na twee edities op de Veldhoek zijn ze nu op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. “Graag weer in de natuur tussen de bomen wat het geheel een extra sfeer geeft. Zo zijn we in gesprek geraakt met Roderick Zoons (eigenaar Camping de Goudsberg) Na enkele fijne gespreken was ook hij overtuigd door ons enthousiasme. Zo zijn we er met Roderick en de gemeente Ede uitgekomen om op deze geweldige locatie ons festival te organiseren. Het braakliggende terrein bij de muur van Mussert. We willen wel benadrukken dat de muur geen enkele rol in het festival gaat spelen.”

“We vinden vooral de sfeer heel belangrijk en hopen dat ook de bezoekers hierin meegaan. We roepen dan ook op om in stijl te komen. Hierbij kan je denken aan glitter en glamour en al het flamboyante wat er in het echte Las Vegas te vinden is mix dit met country/rock en roll en je komt helemaal in stijl op het festival.”

Het feest vindt plaats op 24mei vanaf 15.00uur tot klokslag middernacht en is te bereiken via Park de Goudsberg. De toegang is 18+ en de tickets zijn beperkt verkrijgbaar via o.a. www.cornfieldsfestival.nl er zal geen deurverkoop zijn, dus wees er snel bij.

Lees hier de online krant van deze week.