Business Club Lunteren bij Van Voskuilen Groep

REGIO – De bijeenkomst van 18 april wordt georganiseerd door Jacco Bol van de Van Voskuilen Groep. Het thema is ‘Van Voskuilen Groep en de energietransitie’. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren worden van harte uitgenodigd.

De Van Voskuilen Groep is een sterk groeiend bedrijf die zich bezighoudt met de engineering, aanleg en onderhoud van gas, water, laagspanning, middenspanning en glasvezel in Nederland. 

De Van Voskuilen Groep bestaat uit 9 bedrijven en is werkzaam door heel Nederland. Zo heeft de Van Voskuilen Groep vestigingskantoren in Benthuizen, Harmelen, Woudenberg, Ede, Apeldoorn en Meppel. 

Totaal staan er 320 personen op de loonlijst van het bedrijf en huren ze dagelijks nog eens 300 man in. Van Voskuilen is opgericht in 1964 en is altijd gevestigd geweest in Woudenberg. 

Door de noodzaak tot verduurzaming van het oude kantoorpand en de groei die het bedrijf doormaakt is op 9 januari 2023 het nieuwe hoofdkantoor in Ede betrokken. Naast de rondleiding in het kantoorpand in Ede zal Jacco Bol in zijn presentatie toelichten wat Van Voskuilen Groep precies doet en hoe de ontwikkelingen voor het bedrijf er de komende jaren uit zullen zien.De bijeenkomst vindt plaats aan de Galileïlaan 40 te Ede. De bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en deze avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl of door te mailen naar sh.vanlaar@dba-advies.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,- per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.

Lees hier de online krant van deze week.