Speeltuin de Kempjes Haverkamp

Speeltuin De Kempjes / De Haverkamp

LUNTEREN – Tussen de wijken De Kempjes en De Haverkamp is een speelveld gelegen met een hondenuitlaatveld. Een aantal buurtbewoners is een initiatief gestart om het veld aantrekkelijker te maken voor meerdere leeftijden met een duidelijkere inrichting van onder andere het hondenuitlaatveld.

Sinds een aantal weken zijn er regelmatig vrijwilligers nabij het voetbalveld te zien die een sportbieb aan het opstarten zijn. Sportservice Ede heeft hiervoor speelattributen beschikbaar gesteld. De kinderen kunnen kosteloos lid worden en gezellig samen buiten spelen.
De wens is er om het gehele veld opnieuw in te richten. Hiervoor zijn helpende handen en donaties welkom.

Het project is ingeschreven bij Ede Doet, binnenkort vallen de Ede Doet cheques in uw brievenbus. U kunt deze via www.ededoet.nl doneren of inleveren op adres: De Haverkamp 98.

In eerste instantie wordt er geld opgehaald om picknicktafels en extra speelattributen aan te schaffen. Maar als het budget het toelaat willen de initiatiefnemers extra speeltoestellen realiseren. Kijk voor meer informatie op de Facebook. Goede ideeën of vragen kunnen via deze Facebookpagina gemeld worden of via e-mail: speeltuinlunteren@outlook.com.

De Lunteranen kunnen samen de speeltuin leuker maken voor jong en oud!