Wegwerkzaamheden aan de Postweg

Vanaf maandag 4 juli voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de Postweg Lunteren. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit op de rijbaan en het fietspad. Via deze brief informeren we u over deze werkzaamheden.

Wat gaan we doen?

In opdracht van de gemeente Ede voeren onderhoud werkzaamheden uit aan de Postweg in Lunteren.

Wanneer gaan we dit doen?

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 4 juli t/m vrijdag 15 juli. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2 fases. Fase 1 (4 juli t/m 8 juli) overdag. Fase 2 (11 juli t/m 15 juli) in de avond en nacht (20.00 uur tot 05.00 uur) Wat betekent dit voor u? De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2 fases om de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar te houden maar ook dat er veilig gewerkt kan worden.

Fase 1 Postweg

De Postweg zal vanaf de komgrens Lunteren tot het Hullenpad afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. De weg is toegankelijk voor aanwonenden en hulpdiensten. De Dekamarkt blijft bereikbaar voor klanten van uit de Lunterse kant. In deze fase gaan wij de grasbetonstenen repareren. Tevens wordt er bermbeton aangebracht op een 2-tal locatie’s Zie groene lijn op afbeelding 1. Om veilig te kunnen werken is de Postweg gedurende deze werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook zal de informatiehaven opnieuw worden gestraat zie oranje ster op afbeelding 1.

Fase 2 Postweg

Tijdens deze fase blijft de Postweg afgesloten gaan wij iedere nacht werken tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Op maandag 11 juli wordt er ook overdag gewerkt onder het viaduct A30. Dit betekend dat de Postweg dinsdag t/m donderdag tussen 05.00 uur en 20.00 uur open is voor verkeer met aangepaste snelheid. Omleiding Tijdens onze werkzaamheden zijn er omleidingen aangegeven. Ook op de snelweg is een omleidingsroute aangegeven via Barneveld en via Ede naar Lunteren. Afvalinzameling Gedurende deze periode zal het huisvuil gewoon worden opgehaald. U kunt het huisvuil op dezelfde manier en plaats aanbieden zoals u dat normaliter ook doet. Mocht u daar hulp bij nodig hebben dan horen wij dit graag en kunnen wij u daarbij assisteren.

Meer informatie en vragen U kunt via de van Gelder App op de hoogte blijven van de werkzaamheden. U kunt de app downloaden op uw telefoon met de QR-code. Scroll naar beneden en klik op ‘Asfaltonderhoud Ede’. Vervolgens kunt in het menu kiezen voor het project in deze brief en dan vindt u daar de laatste stand van zaken over dit project op uw telefoon.