Het derde slotconcert van scholenproject KNA Lunteren in ‘Ut Sporthuus’!

LUNTEREN – Zaterdag 1 april om 19:00 is het weer zo ver: het derde slotconcert van het scholenproject van KNA Lunteren staat op het programma! 

In dit concert laten de kinderen van Basisschool De Bron horen wat ze de afgelopen weken hebben geleerd in de muzieklessen die ze van de docenten van KNA hebben gehad. Bij dit concert doen de groepen 3, 4 en 5 mee, samen een heel podium vol! 

Thema

Het thema van de lessen en het concert is ‘Around the World’: de kinderen zullen u dus meenemen op een heuse wereldreis. Zij doen dit samen met het jeugdorkest, de jeugdslagwerkgroep en de samenspeelgroep van KNA, die ook zelf hun kunsten vertonen. 

Bij het vorige concert zag een compleet gevulde zaal hoe de kinderen speelden en genoten, we hopen dit keer weer op zoveel belangstelling!

Dus bent u benieuwd naar wat de kinderen hebben geleerd en wilt u een leuke avond met afwisselende muziek? Iedereen is welkom op zaterdag 1 april in ‘Ut Sporthuus’, Wormshoefweg 6 te Lunteren. Om 18:45 uur gaat de zaal open en om 19:00 uur gaan we van start. De entree is gratis. 

Lees hier de online krant van deze week.