Ondersteuning vrijwilligers

Organisaties die vrijwilligers aan zich hebben verbonden en vragen hebben over bijvoorbeeld het werven en behouden van vrijwilligers, kunnen terecht bij de vrijwilligers coördinator van Malkander. Maar ook voor regelzaken, zoals vrijwilligerscontracten of beleid, het scholings- en promotiefonds en het maatschappelijk netwerk Ede en de Beursvloer, geeft Elise van de Giessen graag advies en biedt ondersteuning. 

Op zoek naar vrijwilligerswerk? 

Inwoners die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, maar niet precies weten wat bij ze past en wat het aanbod is, kunnen ook terecht bij de medewerkers van Malkander. Samen met de inwoner zoeken zij graag samen naar waar je blij van wordt en wie je daarmee blij kunt maken. Om een idee te hebben welke vacatures er zijn, kijk dan op www.malkander-ede.nl onder het kopje ‘vacatures’. 

Aanbod cursussen 

Voor alle vrijwilligers is er een breed pallet aan cursussen om aan deel te nemen. Wil je weten welke cursussen er zijn, kijk dan op www.malkander-ede.nl onder het kopje ‘cursussen’. 

Inloopspreekuren

De sociaal werkers van Malkander zijn te vinden in de dorpen en de buurthuizen. En er zijn verschillende inloopspreekuren waar je terecht kunt met vragen over onder andere opgroeien en opvoeden, mantelzorg, ontmoetingen met andere mensen, activiteiten in de buurt en jongerenwerk. 

Meer informatie? 

Voor al je vragen, bel met de medewerkers van Malkander via 0318 208080, bereikbaar op maandag tot met donderdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 16.00 uur. En op vrijdag van 09.00 – 13.00 uur. Mailen kan ook via info@malkander-ede.nl Wil je weten wat Malkander verder te bieden heeft kijk op www.malkander-ede.nl 

Lees hier de online krant van deze week.