Tractor Pulling Wekerom; Koningsdag 27 april

WEKEROM – Het is weer zover! Op Koningsdag organiseert Stichting Tractor Pulling Wekerom in samenwerking met de NTTO weer de jaarlijkse Tractor Pulling in Wekerom. Op deze wedstrijd komt de hele TOP van de Farmstock op twee kleibanen in actie, wat voor een gegarandeerd spektakel gaat zorgen!

Het programma is weer om van te smullen! Op baan 1 zullen alle TOP-klassen van de sport- en supersportklassen aan de start verschijnen. Op baan 2 worden de lokale standaardklassen verreden, waarin de regionale deelnemers voor de hoogste trede op het ereschavot zullen strijden en een felbegeerd plekje op het afsluitende Nederlands Kampioenschap proberen te bemachtigen. Als slotakkoord zullen de trucks uit de sport- en supersportklassen hun eerste competitie en demowedstrijd verrijden. Deze speciaal geprepareerde trucks zullen, hoog op de achterwielen er weer een waar spektakelstuk van gaan maken, wat u als publiek zeker niet wilt missen! 

De wedstrijd begint om 10.00 uur en vindt plaats aan de Lange heideweg 8a in Otterlo. Houdt u s.v.p. rekening met het ter plaatse ingestelde éénrichtingsverkeer! 

Ook op de website www.tractorpullingwekerom.nl is nog van alles over de wedstrijd te lezen en kunt u terecht voor meer informatie. 

Lees hier de online krant van deze week.