Vrijwilligersbanenmarkt 21 mei 2022

Op 21 mei 2022 kan eindelijk de vrijwilligersbanenmarkt weer plaatsvinden! In het centrum rond de kerk en het gemeentehuis zijn tussen 10.00  en 15.00 uur allerlei kraampjes te vinden. 

Een gezellig samenzijn voor informatie en verschillende activiteiten. Een mooie gelegenheid om mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk laagdrempelig kennis te laten maken met diverse vrijwilligersorganisaties. Organisaties die op zoek zijn naar potentiële vrijwilligers kunnen zich presenteren en geïnteresseerden ontmoeten. Jouw organisatie kan zich op deze dag profileren. 

Inschrijven voor een gratis kraampje?

Meedoen en een gratis kraampje bemachtigen? Er zijn maximaal 65 kramen beschikbaar. Inschrijven kan via vwb22@malkander-ede.nl. Wij rekenen op een grote opkomst. Schrijf je dus snel in want vol = vol. Bereid je voor hoe je jouw organisatie wilt presenteren. Heb je ook nog een goed idee voor deze markt, meldt dit ons via bovenstaand mailadres.

Graag zien wij je op de Vrijwilligersbanenmarkt op zaterdag 21 mei 2022.

Deze vrijwilligersbanenmarkt wordt georganiseerd door het Platform Informele Hulp, dit zijn verschillende vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ede.

Lees hier de online krant van deze week.