Open Dagen bij AmbiJance

LUNTEREN – Na ruim drie maanden van hard werken aan de inrichting van AmbiJance gaan de deuren dan eindelijk wagenwijd open voor een ontdekkingstocht door deze belevingswinkel. 

Vrijdag 19 en zaterdag 20 april zijn er twee opendagen om kennis te maken met de winkel en medewerksters.

Het zijn intensieve maanden geweest voor Jan Willem Jansen, zijn gezin en medewerksters. Beetje bij beetje kreeg het interieur van de belevingswinkel zijn invulling. De verf- en behangwinkel is gedurende de gehele verbouwingsperiode geopend geweest. Klanten konden daar, als het ware, de aankleding ervan op de voet volgen. De historische elementen en attributen doen knus en gezellig aan. De liefde voor het verleden vindt men ook terug in de aangrenzende belevingswinkel. 

Ook hier zijn het de historische objecten die de hedendaagse sfeer van woninginrichting accentueren. Tijdens de open dagen kan de bezoeker bij AmbiJance de vele mogelijkheden ontdekken om van uw woning een echt thuis te maken. Het geheel nieuw ingerichte pand aan de Dorpsstraat 88 te Lunteren beschikt over een breed scala van verf en behang tot raamdecoratie, gordijnen, vloeren, kasten en buitenzonwering. U bent er welkom tijdens de opendagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 april en voorts tijdens de wekelijkse openingsuren: dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur.

Lees hier de online krant van deze week.