Winterconcert 2023 in Renswoude

Zaterdagavond 4 februari zal na enkele jaren corona-maatregelingen weer een winterconcert plaatsvinden. In ‘t Podium, Renswoude brengen uw fanfare, slagwerkorkest en de jeugd(slagwerk)orkesten vanaf 19:30 uur een afwisselend en avondvullend muziekprogramma ter ore.

De avond zal starten met de allerjongste leden onder leiding van dirigent Nyncke de Vries. Al snel vervolgt het programma zich met het jeugdslagwerkorkest onder leiding van John Sonderen. Hedendaagse ritmische muziek brengen herkenning en de voeten op de dansvloer. 

Na een gezamenlijk nummer met het slagwerkorkest zal er naast slagwerkinstrumenten ook plaats gemaakt worden voor zang, gitaar, basgitaar, keys en blazers van onze fanfare. Een veelzijdigheid aan klanken, ritmiek en zangkunst blazen u de pauze in. Daarna wordt het programma vervolgd door het jeugdorkest en de fanfare onder leiding van Erik kluin. Prachtige melodieën samen met up-beat tempo maken de gehele avond tot een waar muziekfestijn.

Graag nodigen wij u uit voor deze muzikale avond op zaterdagavond 4 februari in ‘t Podium, Renswoude. De deuren zullen om 19:15 uur openen en om 19:30 uur starten we het programma. Kaarten zijn te koop bij Abito Mode en Van Dijk Kappers voor €10,- inclusief consumptie. Bekijk onze website en socials voor de laatste informatie.

Lees hier de online krant van deze week.