Medailleregen tijdens aftrap wedstrijdseizoen voor Turnclub P.i.T

Vorig weekend was de aftrap van het nieuwe turnseizoen in Breda tijdens de Turn Totaal cup. Alle turnsters probeerden zich van hun beste kant te laten zien en er zijn tientallen medailles binnengesleept door Turnclub P.i.T.

Op zaterdag was het de beurt aan de tweede selectie, de Jong Talenten en een deel van de derde selectie. Op zondag mochten de turnsters van selectie 1 hun beste beentje voor zetten.

Op zaterdag was het in wedstrijd 4 tijd voor de 4e divisie bovenbouw. Esmee van Beek en Gabriela Olchowik (jeugd F) turnden beide prima oefeningen. Esmee komt nog wat tekort in haar moeilijkheid, maar laat zien dat zij hier zeker wel thuis hoort en turnde op alle toestellen nette oefeningen. Op vloer mocht zij zelfs zilver in ontvangst nemen. Gabriela heeft een moeilijke, maar prachtige oefening op brug en won hier goud. In dezelfde baan turnden Febe van de Wetering en Gigi Mulders (junior E). Febe heeft wat moeite met haar oefeningen uit turnen, maar laat al goede elementen zien. Vooral haar balkoefening is een plaatje om te zien, maar moest deze helaas vroegtijdig verlaten. Gigi turnt elementen van hoog niveau op alle toestellen en wist tijdens elk toestel een medaille mee naar huis te nemen.

Lees hier de online krant van deze week.