De Lunterse Boer: Een historische schat in het bos van Lunteren

LUNTEREN – Gelegen in het pittoreske dorpje Lunteren is De Lunterse Boer een ware historische schat die bezoekers betovert met zijn rijke geschiedenis en culinaire hoogstandjes. Dit charmante restaurant, hotel en vergadercentrum is gevestigd in een prachtig gerestaureerde boerderij die dateert uit de 18e eeuw. 

Met zijn rustieke interieur en warme ambiance biedt De Lunterse Boer een unieke ervaring voor zowel lokale bewoners als toeristen. Het restaurant is zes dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, diner, borrel en high-tea. Naast het restaurant biedt De Lunterse Boer ook comfortabele en stijlvolle hotelkamers voor gasten die willen genieten van een ontspannen verblijf. 

De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen, waardoor gasten zich meteen thuis voelen. Met voorjaarszonnestralen is het op de prachtige terrassen een ware buitenbeleving. Genieten met een glimlach terwijl de vogels rondom u fluiten. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, een romantisch nachtje weg of gewoon een plek om te ontspannen, De Lunterse Boer heeft het allemaal. Stap binnen en laat je betoveren door de geschiedenis en gastvrijheid van deze bijzondere plek in het hart van Nederland. 

Graag verwelkomen wij u voor het eerst óf opnieuw bij de Lunterse Boer en garanderen u een prachtige beleving!

De Lunterse Boer

Boslaan 87

6741 KD Lunteren

Lees hier de online krant van deze week.