Drukte bij informatieavond de Hulakker

LUNTEREN – Maandag 26 juni 2023 was het eindelijk zover. De woningen in nieuwbouwproject Hulakker in Lunteren zijn in de verkoop gegaan! Er was een informatieavond georganiseerd in samenwerking met Maaike van Doorn Makelaar, Heijmans Huizen en Dro Dun. 

De informatieavond was tussen 19.00 en 20.30 uur te bezoeken en dit werd ook massaal gedaan, waarbij honderden mensen de weg naar het     Westhoffhuis wisten te vinden. Een teken dat er veel vraag is naar een (nieuwbouw)woning. In de eerste fase van dit project zullen (sociale)tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoning worden gerealiseerd. Na deze succesvolle avond met z’n grote opkomst, zijn er veel inschrijvingen binnen gekomen. Momenteel is hiervan de toewijzing gaande. Gezien de belangstelling kunnen we wel zeggen, Lunteren is met Hulakker een mooi nieuwbouwproject rijker!

Voor meer informatie bezoekt u de website www.lunteren-hulakker.nl of neemt u contact op met Maaike van Doorn Makelaar. Na de inschrijfperiode en de toewijzing zullen de eerste verkoopgesprekken plaatsvinden. Heeft u ook interesse? Laat het ons weten.

Informatie over fase 2 zullen wij op de website vermelden. Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, dan wordt u op de hoogte gehouden.  

Lees hier de online krant van deze week.