Grote rommelmarkt, (talenten)veiling en terras bij Oude Kerk Lunteren

Op D.V. zaterdag 21 mei organiseert de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Lunteren weer haar jaarlijkse kerkpleinmarkt. Ook dit jaar belooft de markt weer een groot evenement te worden met veel activiteiten, voor zowel jong en oud. 

Klokslag 9.30 uur begint het evenement bij de Oude Kerk en het nabij gelegen verenigingsgebouw het Meestershuis.  Op het kerkplein staan diverse kramen met speelgoed, boeken, handwerk, tuinartikelen en allerlei rommelmarktspullen. Een heel divers aanbod voor kleine prijzen.  

Moe van het ‘shoppen’ en trek gekregen? Eten en drinken zijn volop verkrijgbaar op het terras of in de partytent. En vergeet vooral niet een of meerdere zakken overheerlijke oliebollen mee te nemen voor het weekend. 

Speciaal voor de kinderen: het springkussen of spijkerbroek hangen. En wat te denken van de enveloppentafel en het rad van avontuur? Altijd leuk en spannend. 

De mooiste artikelen en diensten zullen tussen 11.15 en 12.00 uur op de grote veiling van eigenaar verwisselen. De lijst met alle aanbiedingen voor de veiling is te vinden op website van de Hervormde gemeente: www.hervormdlunteren.nl. 

Lees hier de online krant van deze week.