Aankomende zaterdag Lunters Daagje Peerdsturen

LUNTEREN – Zaterdag 9 september staat Lunteren weer in het teken van het Lunters Daagje Peerdsturen. Paarden en pony’s, jong en oud, ervaren en onervaren, enkelspan, tweespan en langspan, iedereen is welkom bij deze gezellige men-wedstrijd.

Een samengestelde menwedstrijd bestaat uit verschillende onderdelen, wegtraject, route door de bossen van Lunteren, dressuur, vaardigheid en een 6-tal hindernissen, waaronder de spectaculaire waterbak. 

Onze hindernissen zijn uniek omdat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke omgeving in de zandgroeve.

Bij deze wedstrijd is de belangrijkste beker te winnen door de beste combinatie, waarbij vooral gelet wordt op paardvriendelijkheid. Deze wedstrijd gaat dus vooral om het plezier tussen mens en dier.Zeker de moeite waard om even te komen kijken. U kunt genieten van een hapje en drankje en ook de kinderen vinden het vaak prachtig om naar te kijken.

Het terrein (Zandgroeve De Goudsberg) is bereikbaar vanaf de Hessenweg tegenover recreatiecentrum De Goudsberg, Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren. 

De toegang is gratis en de wedstrijden duren van 08:00 tot 17:30. Meer informatie op www.peerdsturen.nl 

Lees hier de online krant van deze week.