Nieuwe duofiets voor Fietsmaatjes

Fietst u graag maar is dat tegenwoordig wat lastiger voor u omdat u niet meer zelfstandig kunt fietsen? In dat geval biedt ‘Fietsmaatjes’
een oplossing: samen met een vrijwilliger fietsen in de omgeving van Lunteren.

De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt. Als deelnemer kunt u meetrappen als u dat wilt. De fiets heeft een verstelbare zitting. De duofiets is heel wendbaar met twee achterwielen en één voorwiel waardoor de fiets om zijn eigen as kan draaien..

Initiatiefgroep Lunteren met v.l.n.r. staand: Piet de Groot (klein fietsonderhoud), Johan van Veldhuizen. In duofiets: Henk van Donkelaar Tweewielers (groot  fietsonderhoud) en Nella Star (coördinator Fietsmaatjes Lunteren).

Fietsmaatjes De Stichting Fietsmaatjes heeft als doelstelling mensen die nog graag willen fietsen, maar dat zelfstandig niet meer kunnen (deelnemer), fietstochtjes aan te bieden op een duofiets met een fietsmaatje (vrijwilliger).

Fietsmaatjes Gelderse Vallei is in 2017 gestart in Bennekom en heeft inmiddels
es duofietsen in Bennekom, Wageningen, Ede en nu ook één in Lunteren. Aanmelden als deelnemer/vrijwilliger In februari wordt gestart met duofietsen in Lunteren. Wilt u zich aanmelden als deelnemer of vrijwilliger? Surf dan naar de website:

www.fietsmaatjesgeldersevallei.nl  aanklikken:
• Over ons
• Lunteren
• Inschrijven als vrijwilliger of deelnemer
Nadat u zich hebt ingeschreven wordt er door iemand van de Fietsmaatjes vanaf de tweede week van februari contact met u gezocht om verdere details door te spreken. Wilt u eerst nog meer informatie? U kunt ons bereiken via het mailadres:
lunteren@fietsmaatjesgeldersevallei.nl