Boekwinkel Zoutewelle op nieuwe locatie

EDERVEEN – Op het terrein van de Veenhoeve in Ederveen werd woensdagmiddag 25 oktober de nieuwe winkel van Zoutewelle Boeken geopend. De winkel maakt deel uit van de woon/zorgboerderij en is werkervaringsproject voor enkele bewoners.

Samen met bewoonster Irma verrichtte wethouder Karin Bijl de opening met het doorknippen van een lint. Ook bewoonster Irma was vooraf betrokken bij de voorbereidingen van het openingsmoment.

De nieuwe boekwinkel is een gezellige plek geworden waar men in alle rust zich kan ontspannen tussen de boeken. Het gepresenteerde aanbod aan boeken maakt dat er voor iedereen wel iets van zijn of haar interesse te vinden is. Voor de jongere is er de serie ‘de Grijze Jager’ en ook van schrijver Janwillem Blijdorp staat op de schappen. Voor wie interesse heeft in de geschiedenis van Israël kan niet voorbijgaan aan ‘Tel Israël’. Het verhaal van de Joodse staat wordt hierin tekeningen verbeeld.

Diverse Bijbelse dagboekjes en christelijke lectuur onderstrepen de identiteit van Zoutewelle Boeken. Psalmen leren is soms best lastig, een hulp hierbij kan het boek’ Kleurplaten bij de bekendere psalmen’ zijn. Peuters en kleuters kan men bijna geen grotere plezier doen met een boekje van het bekende konijntje ‘Nijntje’. Mooi om te ontdekken is de grootlettereditie van ‘De Christenreis’. 

In het assortiment van de boekwinkel diverse puzzels en spelletjes, wens- en felicitatiekaarten. 

Lees hier de online krant van deze week.