Verbouwing receptie en winkeltje Bosbad

LUNTEREN – Het ziet er nu nog uit als een bouwval, maar Bouwbedrijf Wolswinkel is volop bezig om de receptie van het Bosbad klaar te krijgen voor de opening van het nieuwe seizoen!Afgelopen twee zomers is het banenzwemmen in de ochtend een populaire bezigheid geworden in het prachtige buitenbad. Een lekker bakje koffie na het zwemmen zorgde ervoor dat de receptioniste vaak heen en weer moest rennen van de receptie naar het winkeltje. 

Dat wil het Bosbad dit seizoen anders doen. De receptie wordt tegen het winkeltje aangebouwd, zodat de dames makkelijker even iemand kunnen helpen in de kiosk. Dit verruimt direct de openingsmogelijkheden van het winkeltje.Het winkeltje zelf had ook een flinke upgrade nodig. Installatiebedrijf EBL, schildersbedrijf Vliem en NDR Keukens, zorgen ervoor dat dit een fijne werkplek en een gezellig ontmoetingspunt wordt binnen het Bosbad.

Let op! Op zonnige dagen is er extra personeel nodig voor het winkeltje. Wij zijn nog hard op zoek naar jongens en meiden vanaf 15 jaar die hier deze zomer willen werken. Interesse? Stuur een mail of Whatsappje naar Anne via info@bosbadlunteren.nl of 06-23498308.

Lees hier de online krant