Groeten van Piet…

LUNTEREN – In de maanden december en januari is er in Het Westhoffhuis een expositie te zien van potloodtekeningen van Piet van Leuveren. De titel van de expositie is ‘Groeten van Piet…’ en de expositie zal vooral bestaan uit tekeningen van Lunterse gebouwen van weleer. 

De Boerenbond, Kindertehuis Naar Buiten, villa De Eekhoorn maar ook het Lunterse stationsgebouw maakt deel uit van de expositie. 

Een plezier doen

Momenteel staan de meeste tekeningen van Piet van Leuveren in opslag en dat is een beetje zonde. Daarom besloten Dinie van Leuveren, en de kinderen, dat het een goed idee zou zijn om de tekeningen te gaan exposeren en wellicht te verkopen. 

Ze hopen de kopers een plezier te doen met een tekening en hopelijk komt de tekening dan op een betere plek terecht dan in de berging.

Officiële opening

De expositie wordt op vrijdag 1 december ingericht dus de eerste week van december is de expositie al te bewonderen. Op zaterdagmiddag 9 december om 15.30 uur vindt de officiële opening plaats. Vanaf 15.00 uur is er inloop met een kopje koffie en een koekje. Na de opening is iedereen vrij om de expositie te bezichtigen onder het genot van een drankje en een snackje.  

Aanmelden

Als je het leuk vindt om naar de opening te komen vragen we je om je even aan te melden. 

Dat kan bij Dinie van Leuveren via e-mail p.leuveren@kpnplanet.nl of met WhatsApp 06-10178794. Bellen mag natuurlijk ook. 

Lees hier de online krant van deze week.