Dagje uit op zomerfair in Engelse sfeer

REGIO – Van 3 tot en met 6 augustus vindt de Terdege Zomerfair plaats op Landgoed Schaffelaar in Barneveld. Het evenement, dit jaar in Engelse stijl, is een belevenis voor jong en oud en wordt georganiseerd door magazine Terdege, onderdeel van de Erdee Media Groep in Apeldoorn.  

Nadat het evenement de afgelopen twee jaar niet kon doorgaan vanwege corona, heeft de organisatie dit jaar alles uit de kast gehaald om weer een fantastische Zomerfair neer te zetten. Het terrein en de Terdege Country Cottage -de grote tent in het midden van de Zomerfair- zijn aangekleed in de sfeer van het Engelse platteland – een wereld van rozen, heuvels, schapenhekjes, slingerende paadjes en high tea’s.

Nieuw dit jaar is dat Terdege Live op drie avonden rechtstreeks vanaf de Zomerfair wordt uitgezonden. Tijdens Terdege Live interviewen chef-redacteur Gisette van Dalen en Riekelt Pasterkamp diverse interessante gasten. Op woensdagavond 3 augustus schuift onder anderen de Barneveldse burgemeester Jan Luteijn aan. Terdege Live is ook te volgen via YouTube.

In de Country Cottage verzorgen jonge talenten iedere morgen een muzikaal programma. Verder zijn hier (creatieve) workshops en lezingen te volgen, blogster Teunie Luijk (bekend van de blog ”Eenvoudig leven”) verkoopt er haar producten en de Terdege Shop is er te vinden – dé plek om bijvoorbeeld de nieuwe Terdege Agenda te scoren. 

Voor jong en oud is een bezoek aan de Zomerfair een belevenis. Stoere gasten kunnen zich uitleven op de stormbaan en de klimtoren, voor kinderen is er een speeltuin en kinderboerderij en wie het echt spetterend wil maken, kan gaan waterfietsen. Op de brocantemarkt zijn de mooiste artikelen op de kop te tikken en op het themaplein ”Cute” is van alles te vinden voor en over baby’s en jonge gezinnen. 

”As usual” zijn er weer veel standhouders aanwezig op de Zomerfair. Op hun kramen is een groot aanbod te vinden van kleding, boeken, woonaccessoires, speelgoed en andere producten. Wie trek heeft gekregen, kan terecht bij de foodtrucks en op de terrassen voor heerlijk gebak, friet, pizza’s, gerookte zalm en paling, ijs, kalfskroketten van Beeck-Hoeve, smoothies en meer. Enjoy!

Meer info:www.terdegezomerfair.nl.

Lees hier de online krant van deze week.