Dansschool Davli verhuist naar WOEST Training

LUNTEREN – De Lunterse dansschool Davli is al geruime tijd niet meer weg te denken uit buurtcentrum Het Westhoffhuis. Niet voor niets vond eigenaresse Nicolijn Zieleman het spannend om een nieuw avontuur aan te gaan. 

“Ik heb altijd met veel plezier in het Westhoffhuis mijn danslessen gegeven, maar het wordt tijd om een volgende stap te zetten, waarbij ik nieuwe Davlidansers een plekje kan geven én de kwaliteit van de danslessen kan waarborgen.” Aldus Nicolijn.In het Westhoffhuis bleek er helaas geen passende mogelijkheid en werd er in goed overleg naar alternatieven in de omgeving gezocht. Na vele gesprekken en slapeloze nachten, is de keuze gemaakt en zal vanaf 1 november Davli met alle danslessen verhuizen naar: WOEST Training op Hullerpad 13a. 

De lessen worden daar in een ruime bovenzaal gegeven met een goede vloer en spiegelwand. Tevens is er beneden een gezellige plek waar ouders onder het genot van een gratis kopje koffie/thee kunnen wachten. En natuurlijk is er voor ouders ook een mogelijkheid om tijdens de lestijd van de kind(eren) zelf te sporten.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Nicolijn.” geven Tonnie en Anne van WOEST Training aan. “Davli en WOEST hebben exact dezelfde kernwaardes: Plezier in sporten én persoonlijke aandacht. Daarin willen we elkaar gaan versterken.”

Vrijdag 28 oktober organiseren we een gezellig Dansfeest om huidige en nieuwe dansers te verwelkomen. Kijk op www.davli.nl hoe je je (kind) kunt aanmelden voor deze gezellige kijk-en-meedoe-lessen!

Lees hier de online krant van deze week.