Sinterklaas komt weer naar Lunteren

Vorig jaar maakten Sinterklaas en zijn Pieten een rondtocht door de Lunterse straten. Dit jaar zal Sint en zijn gevolg weer ontvangen worden op het Nieuwe Erf in Lunteren door Pippeling en Dingertje. 

Met een vertrouwd programma wordt Sinterklaas op 12 november om ca. 14.00 verwacht. Hij komt met zijn Pieten vanaf de hoek Klomperweg/Dorpsstraat en zal dit keer weer een korte tocht maken richting het nieuwe Erf. Onder begeleiding van de KNA pietenband zullen ze jong Lunteren begroeten (hierbij zal hij ook naar de ouderen zwaaien). Dit keer kun je de voorbereidingen voor de intocht bekijken met Pippeling en Dingertje in het Lunterse Sinterklaas journaal. Dit is van maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november te zien op het YouTube kanaal van Pippeling en Dingertje. Zou de hulp van Dingertje helpen? Dat zullen we zaterdag 12 november weten.

Vanaf nu kun je de kleurplaat voor Sinterklaas ophalen bij van Camp schoenen, Blink mode voor Kids, Hema, De Boomgaard en Top1Toys. 

De kinderen kunnen tot vrijdag 11 november (18.00) hun kleurplaat inleveren in de bekende gele bussen. De winnaars krijgen hun cadeau hoogstpersoonlijk uitgereikt door Sint en zijn Pieten.

Lees hier de online krant van deze week.