Succesvol springconcours in Lunteren

LUNTEREN – Afgelopen weekend was het 3 dagen genieten van paardensport in Lunteren, want bij De Nieuwe Heuvel werd een springwedstrijd georganiseerd.

Het begon vrijdag met de oefenrubrieken en de B/1.00 voor paarden, gevolgd door de M/1.20 t/m ZZ/1.35 op zaterdag en als kers op de taart was het zondag de beurt aan de pony’s.Wat een geweldig concours is er neergezet, met een enthousiast team vrijwilligers, Arjan van den Brink als parcoursbouwer en een professioneel team aan juryleden zijn er ruim 350 starts door het parcours gevlogen.Ook de eigen leden presteerden goed, zo won Thirza Korteweg met haar paard Jägermeister zaterdag het M/1.20 bij de paarden en won Femke Janssen met Cinnabon het L/0.80 bij de pony’s en was er een mooie tweede prijs voor Emma van der Werf met It’s Magic in de Oefen/0.70. Vaste springinstructeur Arno Zegers kan trots zijn op zijn pupillen. 

De rijvereniging en ponyclub De Nieuwe Heuvel is een grote en actieve vereniging binnen verschillende takken van de paardensport. 

Naast de wekelijkse lessen worden er regelmatig activiteiten en wedstrijden georganiseerd.

Lees hier de online krant van deze week.