Geslaagd lustrum Lunterse Open Golftoernooi

LUNTEREN – Donderdag 29 september waren ze te gast bij golfbaan de Scherpenbergh voor de vijfde editie van het Lunterse Open Golftoernooi!

Met een groep enthousiaste, terugkomende maar ook nieuwe Lunterse golfers en deelnemers voor de clinic kijken ze terug op een geslaagde dag, op deze prachtige baan.

De deelnemers zijn vooraf en in de baan verwend met een versnapering en na afloop kon de borrel natuurlijk niet ontbreken!

De dag werd afgesloten met een goed verzorgd buffet door de Scherpenbergh. Mede dankzij hun enthousiasme en goede organisatie was deze dag een groot succes. Hoewel het toernooi georganiseerd was om de Lunterse golfers bijeen te brengen, met uiteraard de Lunterse gezelligheid voorop, werd er ook een aantal winnaars gehuldigd. Uiteindelijk is iedere deelnemer naar huis gegaan met een bijzondere herinnering aan het

toernooi; een echte Lunterse pitchfork!

De winnaar van het Lunterse Open 2022 is Peter Bergervoet geworden; hij heeft trots de wisselbeker in ontvangst genomen. En krijgt natuurlijk volgend jaar de kans deze te verdedigen!

Hartelijk dank aan alle sponsoren die deze editie van het Lunterse Open mogelijk hebben gemaakt, dit zijn; Kelderman bouw, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Zegers Bouw, Snetselaar Constructieve Ingenieurs, Van Essen van Raay, Koninklijke Oosterberg, Procomm

Partners, Buro Koorts, Lunterse krant, Maaike van Doorn Makelaar, Van Putten van Apeldoorn, Labor Holland, Sjaak Hamstra Interieurs, Alta-SV, Abito Mode, TopParken, Midden Nederland Makelaars, BDA Advies en Bruil.

Bent u er volgend jaar ook bij? Meer informatie kunt u opvragen via

lunterscheopen@gmail.com.

Lees hier de online krant van deze week.