Well Actief Beweeg en Adviescentrum is verhuisd

LUNTEREN – Na weken van voorbereidingen werd deze week door eigenaren Paul en Linda Groeneveld en het team de laatste hand gelegd aan de verhuizing naar het pand waar voorheen supermarkt Aldi zat. Komende zaterdag wordt het pand van 08:00 tot 14:00 geopend voor leden en vanaf volgende week maandag kunnen niet-leden vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Uitstraling

Vol trots laat Linda de nieuwe sportschool zien. “Het is compleet vernieuwd en up-to-date,” vertelt Linda met een grote glimlach. “Het design is mooier. Je traint veel effectiever door de nieuwe cable section! En we hebben nieuwe apparaten van Nautilus,” vervolgt zij over de fitnessruimte met een totale oppervlakte van 900 vierkante meter. Naast de vernieuwde apparaten heeft het pand een strakke uitstraling en de perfecte belichting. “Het is de plek waar je wilt sporten! Voor het thema hebben we gekozen voor hotel-sjiek, waar je echt een well-ness gevoel van krijgt,” vertelt Linda. “Daarnaast is er een luchtregeling die zorgt voor het perfecte sportklimaat.”

Nieuwe website

Naast het nieuwe pand wordt de website ook aangepakt. Zo kan je makkelijk je abonnement up- en downgraden. “We hebben een groepslesruimte van 100 vierkante meter, waar per week plus minus 12 verschillende groepslessen op ongeveer 25 verschillende momenten plaatsvinden. Maar voor de mensen die geen gebruik maken van de groepslessen en enkel willen trainen is het ook mogelijk om te downgraden. Zo betaal je enkel voor waar jij behoefte aan hebt,” legt Linda uit.

Naast de groepslessen kunnen je ook kiezen voor intensieve begeleiding. “We proberen altijd met twee coaches rond te lopen om de sporters die dat in hun pakket hebben te kunnen begeleiden. Daarnaast start iedereen met een intake om te kijken wat zij willen bereiken, om zo hun wensen op de doelen te kunnen afstemmen en zijn wij een preventie centrum voor mensen met medische klachten en aandoeningen zoals bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel (NAH),” legt Linda uit.

“Wil jij dit niet, dan kan je ook voor ons basispakket kiezen. Hierbij is er geen persoonlijke begeleiding maar wel een supervised vision, zodat je nooit een apparaat verkeerd gebruikt of oefening verkeerd uitvoert,” sluit Linda af over de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd naar de openingstijden en mogelijkheden? Kijk dan op www.wellactief.nl

Lees hier de online krant van deze week.