Fotograaf Thessa van Beek toont veelzijdigheid

LUNTEREN/EDE – Met haar deelname aan Indiv Expo sloot fotografe Thessa van Beek (Lunteren) haar studie aan het Technova College Ede af. De tweedaagse expositie vond vorige week plaats in het Pathé Ede.

Met haar inzending toonde Thessa haar veelzijdigheid als fotografe. Haar presentatie vormde een drieluik dat de kwaliteiten en veelzijdigheid accentueerde. De stillevens, productfotografie, vormden een mix van een zomers wijntafereel tot een ingetogen compositie van een gevuld glas.

De portretserie was een duidelijke afspiegeling van haar stage van vijf maanden in Amerika, waarbij die ene foto van een echt oer Hollandse wolkenlucht een componerend contrast vormde.

Met het derde deel van haar drieluik toonde Thessa dat zij ook in de industriële fotografie thuis was. Haar afstudeerproject toonde krachtige foto’s, waarbij details de essentie van de foto benadrukken. Met name haar productfoto’s zijn in dit kader juweeltjes.

Inmiddels timmert Thessa van Beek met LLD-fotografie (www.lld-fotografie.nl) aan de weg. Een veelzijdige fotografe uit Lunteren die haar weg gaat vinden in wereld waarin fotografie de kracht van het woord onderstreept.

Lees hier de online krant van deze week.