Piet Bettink, Johan Jansen en Teus van Norden benoemd tot Lid van Verdienste

LUNTEREN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari zijn Piet Bettink, Johan Jansen en Teus van Norden benoemd tot Lid van Verdienste van Voetbalvereniging Lunteren.

De decoratiecommissie heeft deze trouwe vrijwilligers voorgedragen voor een eervolle benoeming. Zij ontvingen na een speech een speldje, oorkonde en bos bloemen uit handen van voorzitter Herbert Wagensveld. Johan Jansen was tijdens de nieuwjaarsreceptie in Spanje op trainingskamp met de selectie. Hij werd daarom op zaterdag 13 januari tijdens een gezellige avond in de kantine in het zonnetje gezet. 

Vrijwilligers

Piet, Johan en Teus zetten zich al jaren met veel energie en passie in voor onze vereniging. Piet verkocht toegangskaarten bij het hek, regelt sponsoren en prijzen voor de verloting en is een kartrekker in de kantine. Johan is al jaren teammanager van het eerste elftal en is ook jeugdleider van het team waarin zijn zoon voetbalt. Teus is al jaren een vertrouwd gezicht achter de bar in de kantine, zet zich in om ons sportpark in goede staat te houden en is een periode elftalleider van Lunteren 6 geweest. 

Drie vrijwilligers die de benoeming tot Lid van Verdienste zonder meer verdienen! Onze vereniging draait natuurlijk op nog veel meer geweldige vrijwilligers. 

Contact

Vind jij dat iemand een benoeming tot Lid van Verdienste verdient, draag diegene dan voor  via secretariaat@vvlunteren.nl de of via het contactformulier op de website, gericht aan het bestuur. 

Lees hier de online krant van deze week.