Kerstzolder ’t Schuurtje weer open

DE VALK – Wie wel eens bij het plattelandswinkeltje ’t Schuurtje in De Valk komt merkt hoe ‘eigen’ deze bijzondere winkel wel is. 

Een speciaal gevoel geeft het wanneer de deur opengaat en de ouderwetse bel luid klingelt. Je stapt als het ware terug in de tijd.

Streekproducten

Menshoog staan de artikelen opgestapeld in de winkel. Er is keus te over in een scala aan (streek)artikelen. 

Verse pinda’s en noten, eigen gebakken appeltaart en de Valkse hompjes, Valkse advocaat en verschillende (bio)wijnen, biologische (kruiden)kaas en 

geitenkaas, (bio)vlees, rookworst en rookspek, streekhoning, oud-Hollandse snoep en nog veel meer. Kortom, bedenk het en het is verkrijgbaar in de plattelandswinkel van Jeltje en Bram Hofman. Maar de klant kan er ook terecht voor aardappelen, groenten, fruit en fruitmanden. En…, niet te vergeten de eigen gebakken appeltaart van ‘t Schuurtje. Deze worden nog steeds op dezelfde ambachtelijke wijze gebakken.

Kerstzolder

Maar wist u dat er meer is, de zolderruimte in de nok van het winkeltje. Deze gezellige ruimte is momenteel ingericht als een sfeervolle kerstzolder. Uitgestald staan originele kerstpakketten. Het zijn pakketten in diverse maten en met evenzovele thema’s.  Bijzonder in trek zijn dit jaar de Veluwse streekpakketten. Zelf samenstellen naar eigen inzicht en prijsklasse is eveneens mogelijk. Graag aanbevolen zelfs! Wanneer u rondkijkt op de kerstzolder of in de winkel, bakt Bram in de kelder alweer de eerste oliebollen van het jaar.

Lees hier de online krant van deze week.