Navigeer….Ontdek en Beleef

Stel… het kompas wijst rechtdoor, er is alleen een weg naar links en naar rechts en je moet nog 4.25 KM tot het volgende waypoint. Hoe navigeer jij daar dan naar toe? Een leuke uitdaging waar dagelijks klanten van RLLY door heel Nederland voor staan.  Routes met navigeren, beleven en leren als basis.

RLLY

Een RLLY is een route die mensen kunnen volgen met de RLLY app. Mensen worden uitgedaagd constant het volgende waypoint te bereiken door hun navigeerskills in te zetten. Je hoeft geen pro in navigeren te zijn maar een beetje creativiteit kan handig zijn. Naast navigeren ontdek je de leukste en mooiste plekken van de omgeving en leer je hier gelijk wat over door de interessante informatie in de app.

Na het introduceren van het concept door middel van wandelroutes is RLLY snel uitgebreid naar autoroutes, wat een succes bleek te zijn. 

Sinds vorig jaar zomer zijn ook de eerste 2-wheel rally’s aan het assortiment toegevoegd. Zo is er met de auto-, fiets en scooter- en wandel rally’s voor elk wat wils.

Afgelopen 2 jaar zijn er veel rally’s uitgezet om elke provincie in Nederland gedekt te hebben met een mooie route. Zo kan iedereen een leuke route doen die in de nabije omgeving te starten is. Of je nou op vakantie bent of gewoon thuis, er valt genoeg te ontdekken!

Rally´s in de omgeving

Lunteren is een aantrekkelijke locatie voor de toeristen. Het ligt in Midden-Nederland, heeft een station en het heeft een mooie en bosrijke omgeving.  Redenen genoeg om in en in omgeving Lunteren dus wat toffe rally’s uit te zetten. Zogezegd, zo gedaan. De volgende rally´s kan jij doen om Lunteren en omgeving te ontdekken. 

Leuk als je in Lunteren op vakantie bent maar ook als je er zelf vandaan komt!

De wandel RLLY in het Lunterse bos 

De wandel RLLY in het Edese bos

De E-chopper RLLY in omgeving Lunteren, samen met Fietsverhuur Lunteren

De auto RLLY door Midden-Nederland, startend in Ede

De auto RLLY door West-Veluwe RLLY, startend in Terschuur

Meerdaagse rally

Om de echte autoliefhebbers nog wat extra aan te spreken, organiseert RLLY in begin september en begin juni een meerdaagse autorally. 

Rally rijden met het kompas en opdrachten in de app, maar dan 3 dagen lang, door 3 landen met 33 auto’s. Ook wel de TRIPLE RLLY. Een leuke optie wanneer je niet genoeg kan krijgen van de eendaagse rally’s. Hiervoor kan je je nog inschrijven via de website. www.rlly.eu/nl.

Lees hier de online krant van deze week.