’t Kindererfje verhuisd naar Harskamp

HARSKAMP – Kinderkledingwinkel ’t Kindererfje is sinds woensdag 1 maart geopend aan de Dorpsstraat 51 in Harskamp (hoek Julianastraat). De winkel is verdeeld in een babyhoek en is er ruimte keuze voor jongens en meisjes en uni. 

Eigenaresse Jolanda de Vries is blij met de verhuizing. Het is een mooie en centrale plek in Harskamp. “We zijn goed bereikbaar en kunnen de collectie optimaal presenteren. De plek is ideaal voor de winkel, midden in Harskamp.  We zijn beter zichtbaar en klanten lopen gemakkelijk even naar binnen om te kijken of er weer wat nieuws in de rekken te vinden is.”

De collectie loopt van baby maat 50/56-86 en bij de kinderen kan men terecht in de maten van 92 t/m 164. 

De collectie bestaat voor baby’s van lief tot stoer en kinderkleding ook van nette kleding tot casual. 

“Voor iedere gelegenheid is er wel een passende outfit in onze collectie.”

“Voor meisjes en tieners hebben wij hoedjes en tassen van Marianne hoeden uit Kootwijkerbroek. Van baretten, haarband hoedjes tot stoere cowboyhoeden. Ook nieuw zijn de kinderbijbels van H. Van Dam en Laura Zwoferink. Voor leuke kraamcadeautjes en cadeaubonnen kan men bij ons terecht. Wil men kleding liever thuis passen? Kleding mag ook op zicht mee naar huis. We proberen zo graag met de klant mee te denken”, laat Jolanda weten.

“t Kindererfje heeft als openingstijden: maandag gesloten, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00-15.00 uur en op zaterdag van 10.00 t/t 15.00 uur.

Lees hier de online krant van deze week.