12.5 jaar Joëla’s Haarzaakje

Henk de Rooy

LUNTEREN – Zaterdag 12 april viert Joëlla Thomassen een feestje. Haarkapsalon Joëla’s Haarzaakje bestaat dan 12.5 jaar. De kapsalon, waar immer een gezellige sfeer van spontaniteit hangt, is bij haar klanten een begrip. 

Bij Joëla ga je niet even naar de kapper. Het is een verwenmoment! De aandacht voor de klant, de service die wordt geboden, kortom bij Joëla’s Haarzaakje word je verzorgd. Dat geldt voor de dames, maar niet minder ook voor de heren die er binnenlopen voor een knipbeurt. Al staat er nog één haar niet in het gelid, deze wordt zo gepunt tot alles naar tevredenheid is. Aandacht voor details, dat is wat Joëla en haar medewerksters hoog in het vaandel hebben staan.

Gouden greep

Maandag 1 november 2010 opende Joëla Thomassen voor het eerst de deuren van haar eigen kapsalon in Lunteren! Een grote droom kwam uit. De start was in een pand aan de dorpsstraat 73, dat werd gehuurd. 

Vier jaar later kocht zij het huidige pand aan de Dorpsstraat 84. “Het leuke van dit pandje was dat het geheel naar mijn eigen inzicht kon inrichten. We hebben het gehele oude interieur eruit gehaald en er een grote ruimte van gemaakt. Met de nieuwe inrichting is rekening gehouden met het sfeervolle karakter van het pand. Het is echt een zaak geworden waar ik trots op ben!”

Een verhuizing die een gouden greep is gebleken. Het karakteristieke pand op de hoek met de Wilbrinkstraat herbergt nog de sfeer van Lunteren van 60/70 jaar terug. Deze sfeer is in het interieur behouden met moderne aanpassingen om van Joëla’s Haarzaakje een sfeervolle kapsalon te maken. Moet er even gewacht worden bij Joëla’s Haarzaakje is dit geen probleem. De grote koffietafel is verworden tot een gezellige praat- en ontmoettafel. Er liggen bladen voor het inkijken. Ook de dagelijkse krant ontbreekt niet en een bakje koffie of thee is altijd wel voorradig.

Oproep

Trots is Joëla ook op haar medewerksters. “Ik wil deze geweldige meiden daarom ook bedanken voor hun inzet, zonder hen had ik dit echt niet kunnen realiseren.”Ook wil zij haar klanten bedanken voor het vertrouwen in het team in de achterliggende jaren. “Dankzij deze leuke mensen blijft ons vak een uitdaging.” 

Een oproep: “Omdat onze zaak blijft vernieuwen en uitbreiden zijn wij nog op zoek naar een nieuwe collega, liefst met ervaring, die ons team komt versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Loop dan gerust even binnen of bel 0318 – 48 48 50 of mail naar: info@joelashaarzaakje.nl, wij zijn naar jou op zoek!”

Lees hier de online krant van deze week.