Zaterdag 1 oktober: Rondje om de Koepel

Na twee jaar afwezigheid, gaat het op zaterdag 1 oktober 2022 weer gebeuren: dan vormt het bos van Lunteren het prachtige decor voor het ‘Rondje om de Koepel’, een hardloopwedstrijd over 5 of 10 kilometer. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een kidsrun van 1 km. 

Alle afstanden starten en finishen bij restaurant De Goudsberg. De Goudsberg is zaterdag 1 oktober dan ook hèt centrum van Lunteren. 

Op www.rondjeomdekoepel.nl is alles te lezen over starttijden, het parcours en de inschrijving.

Het Rondje om de Koepel wordt financieel mede mogelijk gemaakt door het Lunterse bedrijfsleven. Hoofdsponsor is Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs.

Net zoals bij voorgaande edities verbindt de organisatie een goed doel aan het hardloopfestijn. Iedereen uit Lunteren en omgeving kan hiervoor, tot 30 juni a.s., een voorstel indienen door een mail te sturen naar info@rondjeomdekoepel.nl. Een deel van het inschrijfgeld van de deelnemers gaat naar het goede doel. 

De organisatie is blij dat het evenement na 2 jaar corona weer plaatsvindt en hoopt vele prestatielopers, liefhebbers en toeschouwers te verwelkomen op dit fraaie en uitdagende parcours door de Lunterse bossen. 

Lees hier de online krant van deze week.