Burenontmoeting na gedane arbeid

Onze buurtjes en wij besloten dit jaar onze tuin eindelijk eens aan te pakken. Echt de jongsten (70+) zijn we allemaal niet meer. Toch deden we heel veel zelf, soms met wat hulp van de kinderen als het echt te gek werd.

Zo klommen volwassen dochters het dak op om de oude aanbouw te verwijderen en hielp de zoon met de opbouw/afwerking van de nieuwe overkapping. Dit heeft dus wekenlang voor enig geluidsoverlast gezorgd in de anders zo rustige senioren achtertuintjes.

Bij ons moesten echt heel veel tegels het veld ruimen, gebroken worden, zodat er een ‘nieuw’ muurtje kon ontstaan. Nieuw terras werd aangelegd met behulp van stratenmaker (dit blijft vakwerk).  Daarna moesten ongelooflijk veel kruiwagens grof grint achterom gereden worden (hierbij sprongen onze zonen en schoondochter bij). Liters tuingrond en heel veel plantjes hebben wij geplaatst.

Maar het eindresultaat van de tuinen is echt super en inmiddels genieten wij heerlijk op onze terrassen (zeker nu in de tijd van corona).

Besloten werd om de buren uit te nodigen om na alle overlast eens te komen kijken naar het eindresultaat! Inmiddels waren er ook nieuwe buurtjes komen wonen, dus konden die ook meteen kennis maken met die herriemakers.

Het werd een super gezellige ontmoeting.

Vriendelijke groet, Marjo en Martin