Club Phisique Bootcamp

Samen sterk door én voor Club Physique

LUNTEREN – Het is alweer tientallen jaren geleden dat Nelleke Ozinga hier in Lunteren haar sportclub oprichtte. Het bleek een schot in de roos want in groepsverband sporten op muziek bestond toen in Lunteren niet. Later heeft Anita Ribbers de sportclub overgenomen en Club Physique uitgebouwd tot een niet meer weg te denken sportvereniging in ons dorp.

Toen Anita vorig jaar besloot te kiezen voor een andere, nieuwe uitdaging was het voortbestaan van Club Physique voor een tijdje heel onzeker. Er was niet een, twee, drie een opvolger te vinden.

Gelukkig waagde Andrews Ziddah de sprong en heeft hij met zijn eigen specifieke en professionele aanpak een nieuwe boost aan de club gegeven. Hoewel Andrews geen onbekende binnen de club was, was het geen gemakkelijke taak om de grote diversiteit aan sportactiviteiten te handhaven. Maar Andrews heeft zich voor de volle 100% ingespannen om het hele scala te blijven aanbieden en zelfs uit te breiden. Samen met Henny Meyer voor Sport Vitaal en Saskia Koen voor de yogalessen was het een soepel draaiende machine.

Digitale varianten

Tot nu…totdat de coronacrisis ons allemaal overviel en het sporten in ’t Sporthuus voor langere tijd onmogelijk maakt. Gelukkig wist Andrews samen met Henny en Saskia in heel korte tijd diverse digitale varianten van de lessen op te starten en aan te bieden.

Zo kunnen we nu op onze eigen tijd en in ons eigen huis vrijwel alle lessen volgen via de site van Club Physique of de yogalessen van Saskia via Skype. Iets wat voor velen van ons een dankbare afleiding en bezigheid is in deze bizarre tijd.

Helaas gaan er geruchten dat er leden zijn die ertoe overgaan om hun lidmaatschap op te zeggen. Natuurlijk zijn de omstandigheden onzeker, niet alleen wat betreft onze gezondheid maar ook financieel.

In gevaar

Toch willen wij een beroep doen op alle leden van Club Physique om niet te snel te besluiten het lidmaatschap op te zeggen, want het is niet ondenkbaar dat het voortbestaan van Club Physique daardoor in gevaar komt. Want wat als Club Physique zo’n financiële klap zo net na de overname niet overleeft?

Waar kun je in Lunteren (voor zo’n lage contributie!!) de hele week sporten? Dus als het half kan willen wij je vragen: blijf lid zodat we er allemaal naar uit kunnen kijken om straks weer fysiek met elkaar in ’t Sporthuus te kunnen sporten.

Een grote groep sportliefhebbers