Businessclub Lunteren bij DBA advies Zelfstandig adviseur RegioBank

LUNTEREN – De bijeenkomst van 16 mei wordt georganiseerd door DBA advies | Zelfstandig adviseur van RegioBank. Het thema is ‘Hoe bescherm ik (online) mijn bedrijf?’. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren worden van harte uitgenodigd.

Er verschijnen dagelijks berichten over cybercriminaliteit in de media. Voorbeelden bij grote bedrijven zijn er genoeg. Zo was onlangs de KNVB nog in het nieuws. Binnen de kleinere bedrijven is het minder zichtbaar. Toch komen deze regelmatig voor en is de schadelast voor kleinere bedrijven gemiddeld tussen de € 50.000 en € 74.000 per incident. De indruk bestaat dat sommige cyberrisico’s al gedekt zijn op de traditionele verzekeringen, maar vaak is dit niet (volledig) het geval. Graag vertellen wij welke risico’s er zijn en hoe je de risico’s kan beperken. Ook vertellen we meer over een cyberriskverzekering.

DBA advies is Zelfstandig adviseur van RegioBank. De buurtzame bank met persoonlijk contact. Graag vertellen wij jullie hoe wij hier invulling aan geven.

De bijeenkomst vindt plaats aan de Oranjestraat 6 te Lunteren. De bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en deze avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl of door te mailen naar sh.vanlaar@dba-advies.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,- per deelnemer.

Lees hier de online krant van deze week.