Nieuwe hoofdsponsors voor v.v. Advendo ‘57

LUNTEREN – Met trots kan de club melden dat ze er twee nieuwe hoofdsponsors bij hebben. Dit zijn Landgoed Roodselaar uit Lunteren en Beijer Uitvaartzorg uit Renswoude.  

De nieuwe hoofdsponsors vervangen Autobedrijf G. Braber uit Ede en Geurts Mengvoeders B.V. uit Nistelrode. Zij gaan beide verder als bordsponsors. Via deze weg willen zij Autobedrijf G. Braber en Geurts Mengvoeders bedanken voor de vele jaren van hoofdsponsorschap. 

Nieuwe hoofdsponsoren

Beijer Uitvaartzorg uit Renswoude is als uitvaartondernemer een begrip in de regio. Met een groot team staan ze vele families bij in de gehele Gelderse Vallei. Als bordsponsor en deelnemer aan de jaarlijkse sponsordag voelen zij zich thuis bij onze vereniging. Vandaar dat zij hebben besloten om hoofdsponsor te worden. De familie Beijer vindt samen lachen en genieten van vrolijke momenten in het leven heel belangrijk! 

Landgoed Roodselaar aan de Fliertseweg in Lunteren is een landgoed van circa 20 hectare met een groepsverblijf en een Thomashuis. Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor volwassenen met een verstandelijke beperking. In de toekomst zal Landgoed Roodselaar zich ook gaan richten op ouderenzorg. Het landgoed is vrij toegankelijk voor een mooie wandeling. 

De sponsorcommissie is bijzonder blij dat ze twee nieuwe hoofdsponsors hebben kunnen aantrekken. Extra enthousiast worden zij van het feit dat het hier gaat om bedrijven die al sponsors waren.

De club dankt Henk & Gerda van Ginkel en Geurt & Simone Beijer zeer hartelijk en zien uit naar een mooie samenwerking.

Lees hier de online krant van deze week.