Stichting Bonisa organiseert kerstconcert in Bethelkerk

LUNTEREN/LISSE – Op zaterdagavond 16 december 2023 organiseert stichting Bonisa haar jaarlijkse kerstconcert. Het kerstconcert zal gehouden worden in de Hersteld Hervormde Bethelkerk aan de Haverkamp 1 te Lunteren.

Dit jaar hopen het kinderkoor Immanuël uit Lunteren o.l.v. Renske Karens en Mannenensemble Cantare uit Woudenberg o.l.v. André van Vliet. André van Vliet bespeelt tevens de piano en zal de samenzang begeleiden op het orgel. De koren krijgen ondersteuning van strijkersensemble Jochanan. Prof. dr. W. van Vlastuin, voorzitter van stichting Bonisa, hoopt de opening, meditatie en sluiting te verzorgen.Het programma begint om 19.20 uur met samen zingen van aantal kerstliederen en de avond zelf begint om 19.30 uur.

Stichting Bonisa

Al bijna 50 jaar doet stichting Bonisa werkzaamheden in verschillende landen in Zuid-Oost Azië zoals ondersteuning Evangelisten en noodhulp.

Deze avond zal dan ook een collecte gehouden worden ten bate van ondersteuning Evangelisten. 

In het programmaboekje staat ook een QRcode zodat bezoekers die geen contant geld op zak hebben, digitaal een gift over kunnen maken.

Voorverkoop kaarten online

Kaarten voor dit mooie kerstconcert zijn te bestellen via de website van stichting Bonisa www.bonisa.nl In de voorverkoop zijn de kaarten € 7,50 per persoon en bij de ingang van de kerk € 10,00. Kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis. We hopen dat vele gezinnen met kinderen deze avond komen luisteren en meezingen. Ook zal er een verkooptafel aanwezig zijn met verschillende artikelen en boeken van stichting Bonisa. Pinnen die avond is mogelijk.

Kunt u die avond niet komen? Via YouTube kanaal van STH Records of link via www.bonisa.nl kunt u deze avond ook live volgen.

Lees hier de online krant van deze week.