Het Bosbad blikt terug op een topseizoen

LUNTEREN – “Het zwemseizoen ligt alweer even achter ons, maar graag blikken we nog even terug op deze mooie zomer.”

Het begon met een flinke verbouwing van de receptie, waarvoor ze de volgende lokale ondernemers enorm willen bedanken: Bouwbedrijf Wolswinkel, Electro Bouw Lunteren, Elektro Van Heerdt, Schildersbedrijf Vliem, Loodgietersbedrijf R. van den Berg, Veldhuizen Woninginrichting, NDR Keukens en Goor Metaal.

Deze verbouwing maakte het mogelijk dat de receptie kan bijspringen in de TOKO. En dat was hard nodig, want het Bosbad heeft een ontzettend goeie zomer mogen draaien, met in totaal 33.608 bezoekers! Er is zelfs een dag geweest waarop het zwembad vol was en men bij de deur moest wachten tot er weer plek was. 

Uiteraard heeft de zon hier een belangrijk aandeel in gehad. Maar ook het team heeft daar veel energie ingestoken, waarvoor ze hen enorm dankbaar zijn. De banenzwemmers die zelfs op de dagen dat het minder lekker weer was, gewoon bleven komen voor een frisse duik en een lekker bakje koffie.Via deze weg wil het Bosbad alle bezoekers ontzettend bedanken voor hun komst! Dankzij jullie blijft het buitenbad een van de parels van Lunteren.

Na de sluiting van het seizoen werden ze nog even flink verrast met een cheque van maar liefst 3000,- euro dankzij alle stemmen die we hebben gekregen met de Rabobank Club Support actie. Echt geweldig! “We hebben dan ook heel erg veel zin om in april weer te starten en alle gasten opnieuw te verwelkomen in ons prachtige bad.”

Wil jij in 2023 onderdeel zijn van ons team? Kijk dan op onze website voor alle vacatures en geef je gegevens alvast door. 

Lees hier de online krant van deze week.