Oplevering gloednieuwe huurwoningen Dorpsstraat

LUNTEREN – Een bijzondere dag voor de Dorpsstraat in Lunteren, waar de oplevering van de gloednieuwe huurwoningen plaatsvond. Onder de nieuwe gelukkige huurders bevindt zich mevrouw Roseboom – van Stormbroek, voor wie deze gebeurtenis een extra speciale betekenis heeft. Na 59 jaar keert ze terug naar de plek waar haar familiewoning stond en waar ze zelf ook heeft gewoond.

Voor mevrouw Roseboom – van Stormbroek was het een bijzonder moment om terug te keren naar haar oude buurt. “Zo keek ik vroeger ook uit het raam”, glimlachte ze terwijl ze de nieuwe sleutels in ontvangst nam. Haar herinneringen aan de plek maken de nieuwe woning extra waardevol. “Ik ben dankbaar voor deze kans om weer in deze vertrouwde omgeving te wonen”, voegde ze eraan toe.

De nieuwe huurders werden hartelijk verwelkomd in de prachtige appartementen aan de Dorpsstraat. De verhuurder wenst alle bewoners een aangenaam woongenot toe in hun nieuwe thuis.Onder de appartementen opent op 13 maart de splinternieuwe DekaMarkt haar deuren, wat een aanwinst zal zijn voor de buurt.

Beschikbaar

Er zijn nog drie appartementen beschikbaar voor geïnteresseerden die ook willen genieten van het comfort en de charme van dit complex. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Maaike van Doorn Makelaar via telefoonnummer 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl.

Lees hier de online krant van deze week.