Carla Bol-Wien nieuwe medewerker bij DBA advies | RegioBank

Het kantoor DBA advies – RegioBank op de locatie Lunteren heeft sinds 1 januari een nieuwe medewerkster. De Lunterse Carla Bol-Wien zal met haar komst het huidige team met Susan van Laar, Sharon Regeer en Joke Hol versterken. Door de verhuizing van de DBA advies – RegioBank in oktober 2019 naar een ruimer pand aan de Oranjestraat 6 is er meer behoefte gekomen voor ondersteuning in de werkzaamheden. Zeker nu er ook op het nieuwe kantoor een kasfunctie is, waar onze klanten contant geld kunnen storten of opnemen. Omdat dit op de ‘ouderwetse manier’ gebeurt, kost dit wat meer tijd.

Een spontaan bezoek van Carla aan het kantoor aan de Oranjestraat en een leuk gesprek, waren de aanleiding om met elkaar in zee te gaan. ”De binding met de relaties is wat DBA advies | RegioBank kenmerkt, hiermee wordt de bank weer bij de mensen teruggebracht. Er wordt altijd meegedacht en er wordt persoonlijk advies gegeven, waar ook de tijd voor wordt genomen. Dit sprak mij erg aan, waardoor ik snel mijn besluit heb kunnen nemen, vertelt Carla.” Zelf woont ze alweer een aantal jaren in Lunteren en zet zich actief in voor de kerstmarkt in Lunteren. Hiermee is er voor velen weer een bekend gezicht bijgekomen.

Inmiddels zit DBA advies | RegioBank alweer bijna 4 jaar in Lunteren en zijn ze behoorlijk uitgebreid. Zowel Susan van Laar als Sharon Regeer zijn erkend hypothecair planner en helpen u graag met alles met betrekking tot uw hypotheek, maar ook voor bankzaken en verzekeringen kunt u bij hen terecht. Ondertussen richt Joke Hol zich met name op de verzekeringen en de bankzaken. Carla zal het eerste aanspreekpunt worden voor zowel de telefoon als de balie. Ook voor bankzaken, zoals een opname of storting of het openen van een nieuwe rekening, zal zij u graag van dienst zijn.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie en een kennismaking. U vindt ons kantoor aan de Oranjestraat 6 te Lunteren.

Van links naar rechts: Sharon Regeer, Susan van Laar, Carla Bol-Wien en Joke Hol-van de Kamp