Gratis Alpha-cursus start weer in de Muldersschuur

“Het is alsof je een reis maakt door het geloof, maar dat hoef je niet alleen te doen, je doet het met reisgenoten, en dat maakt het mooi”.

Dit inspireert om ook dit jaar weer te starten met een mooie Alpha cursus. Maandag 12 september vindt er in de muldersschuur,  Roskammersteeg 5  in Lunteren vanaf 19:30 uur een informatieavond plaats over het komende Alpha seizoen.  Daarna start wij op maandag 26 september de Alpha cursus. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten en een zaterdag gaan de deelnemers het avontuur aan om in hun reis te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Wij eten samen, krijgen een inleiding over een onderwerp en praten daar in kleine groepjes over door.

Deze cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven door de Vluchtheuvel, de interkerkelijke samenwerking van vier kerken uit Lunteren. Wil jij ook op reis, opzoek naar antwoorden op jouw vragen, kom dan een sluit je aan bij je reisgenoten en luister, leer en raak onder de indruk wat God jou te bieden heeft. Wil je meer informatie over Alpha, neem dan contact op met Martin van de Vendel, telefoonnummer 06-55196291 of per mail mgvdvendel@gmail.com. of kijk op de site van Alpha:  http://www.alpha-cursus.nl . Wil je weten of het iets voor jou is? Kom dan 12 september naar de informatie avond en ontmoet je reisgenoten.

Alpha team Vluchtheuvel Lunteren