Scouting Lunteren houdt jaarlijkse traditie in stand: ‘Oliebollen vers thuisbezorgd op Oudejaarsdag’

LUNTEREN- ‘We zijn het nog aan het uitzoeken, maar het is al bijna een halve eeuw dat Scouting Lunteren los gaat met de jaarlijkse oliebollenactie op Oudejaarsdag’, zo vertelt Scouting Lunteren-voorzitter Arjen Droog. 

“Waar we vroeger echt een dag én een volle nacht in ons clubhuis aan het bakken waren, hebben we inmiddels een succesvolle samenwerking met een van de betere bakkers van Lunteren en Barneveld, bakkerij De Vries. Hij levert de beste oliebollen, wij zorgen voor de distributie, de service en de gezelligheid eromheen”. 

Lunteren kent een van de grootste Scouting-groepen van Nederland. Wekelijks vermaken zo’n 150 scouts zich op zaterdag in het Luntersche Buurtbosch. Om extra materialen en evenementen te kunnen organiseren voor de jeugdleden, houdt Scouting Lunteren tegen elke jaarwisseling een oliebollenactie die dus inmiddels tot de ‘jaarlijkse tradities’ mag worden gerekend. 

De Scouts gaan niet meer zoals vroeger langs de deuren met de oliebollen, alles loopt sinds corona via oliebollen.scoutinglunteren.nl, waar gewoon via iDeal te bestellen is. Daarna is er de keuze om de oliebollen op Oudejaarsdag thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in Lunteren of Barneveld. Tot en met Tweede Kerstdag kunnen de smakelijke oliebollen en appelbeignets online besteld worden. 

Ook zin in verse oliebollen op Oudejaarsdag? Om ook op die manier Scouting Lunteren te steunen? Vul dan het online formulier in en de Lunterse scouts regelen voor u de rest. Scan bijgaande code of ga naar oliebollen.scoutinglunteren.nl

Lees hier de online krant van deze week.